Yilmazel Hotel
- Inbegriffenes Frühstücksbuffet, kostenloses WLAN und kostenloser Parkplatz
Wc and showering are very bad !!
not recommended not clean too much noise
Häufig gestellte Fragen zu Yilmazel Hotel
Bietet Yilmazel Hotel eine kostenlose Stornierung und vollständige Rückerstattung an? Ja, Yilmazel Hotel bietet auf unserer Website vollständig erstattungsfähige Zimmer, die bis wenige Tage vor der Anreise storniert werden können. Lesen Sie aber bitte trotzdem immer die Stornierungsbedingungen der Unterkunft, um die genauen Einzelheiten zu erfahren. Bietet Yilmazel Hotel Parkplätze vor Ort an? Ja, es gibt kostenlose Parkplätze ohne Service und Parkplätze mit Parkservice. Erlaubt Yilmazel Hotel Haustiere? Haustiere sind leider nicht erlaubt. Welche Check-in- und Check-out-Zeiten hat Yilmazel Hotel? Der Check-in ist zu folgenden Zeiten möglich: 12:30 Uhr–00:30 Uhr. Check-out ist um 12:00 Uhr. Verfügt Yilmazel Hotel über Restaurants oder gibt es welche in der Nähe? Ja, es gibt ein Restaurant vor Ort. Zu den Restaurants in der Nähe zählen Katmerci Zekeriya Usta (3 Min. zu Fuß), Tostçu Erol (3 Min. zu Fuß) und KAHVECİ SEDDAR BEY (4 Min. zu Fuß). Bietet Yilmazel Hotel einen Shuttle-Service zum Flughafen? Ja, ein Flughafentransfer ist verfügbar. Welche Möglichkeiten für Unternehmungen bietet Yilmazel Hotel in der Umgebung? Zu den empfehlenswerten Sehenswürdigkeiten zählen Hisva Han (4 Min. zu Fuß) und Gaziantep Castle (6 Min. zu Fuß) sowie Naib Turkish Bath (Türkisches Dampfbad) (7 Min. zu Fuß) und Boyaci-Moschee (10 Min. zu Fuß).
Aktuelle Bewertungen
Gut 7,6 Von 24 Bewertungen
It was a good stay. Great breakfast.
The hotel is overall ok. Staff were very helpful, very kind. Bed is not comfortable. Breakfast was not good at all. The location of the hotel is excellent. I would come bavk yo this hotel because of the staff hospitality and professionalism.
This hotel is well situated for visiting the city. The room wasn't too bad for the price but the room was too warm because of the central heating. The bathroom was really too small.
Haziran 2019 dönemin de konakladık. Otelin konumu güzel. Merkeze yürüme mesafesinde. Ancak otel eski ve yenilenmesi lazım. Özellikle armatürler ve banyo elden geçirilmeli. Duş almak biraz sıkıntılıydı. Otelin genel temizliği fena değildi. Kahvaltı yapmadık. Fiyat performans normal diyebilirim.
Otelde 2 yetişkin, 2 çocuk (10yaş ve 3 yaş) olarak 2 gece konakladık. Kaldığımız oda ebeveyn ve çocuklar için ayrı şekilde kullanıma uygun 2 bölmeli gayet geniş bir odaydı. Temizlik daha iyi olabilirdi ama genel olarak iyiydi. Eski bir otel bazı eksiklikleri elbette var . Örneğin lobiye telefon etmek istedik çalışmıyor. Banyoda düzgün bir duşa kabin yok. Klima fanı ayarlanmıyordu. Otelin anlaşmalı otoparkı var aracı oraya çekiyorlar. Rezervasyonda otopark ücretsiz yazıyor fakat otel sadece geceyi karşılıyormuş (Akşam 19.00 - Sabah 10.00'a kadar) . Bu saatler dışında ücret ödüyorsunuz. Amacımız Gaziantepi gezmekti ve otel bunun için konum olarak harika bir yerdeydi. Aracı otoparktan çıkarmadan 2 çocukla kaleyi, birçok müzeyi, meşhur yemek restoranlarını v.s rahatlıkla gezdik. Yemek ve kahvaltıyı yöresel lezzetlere sakladığımız için bunlar hakkında fikrim yok.:)
Daha once yapilan olumsuz yorumlar icime bir kurt dusurse de verilen cevaplar otelin yenilendigi yonunde olunca ve uygun fiyatli daha iyi yerlerde rezervasyon icin gec kaldigimdan, mecburen bu otelden rezervasyon yaptirdim. Odaya yerlestikten sonra anladim ki bize verilen oda, yenilenmeyen olumsuz yorumlara neden olan odalardan biriydi. Yatak en kucuk harekette dahi her tarafindan ses gelen oldukca rahatsiz bir yatakti. Klimanin sicakligi cok dusuk degerlerde olmadiginda, oldukca kotu bir koku yayiliyordu. Haziran ayinda dusta sicak su yoktu. Banyo ve tuvalet bir arada ve oldukca kucuktu, muhtemelen 1,5 metrekare ancak vardir. Klozet ve lavabo arasindaki cok dar bir alanda dus almak zorundasiniz ve dus alirken tuvalet kagidini falan islanmamasi icin disari cikarmalisiniz. Banyoda sabunluk gibi yan yana 3 adet aparat var, sirasiyla sivi sabun, sampuan ve dus jeli oldugunu dusundugum bu aparatlarin hangisinde sampuan hangisinde dus jeli olduguna karar vermem epey uzun surdu. Sonunda sampuana en cok benzeyen siviyi kullanip, ne oldugunu anlayamadigim (dus jelinden baska her seye benzettim) siviyi kullanmadim. Banyo havlusunu kullandiktan sonra yanimda goturdugum havlumu kullandigima cok pisman oldum. Oda da gorunurde kullanilabilir sadece 1 priz vardi. Telefonlarimizi sarj etmek icin televizyonun arkasina gizlenen ve televizyon icin kullanilan uclu prizi cikarmam gerekti. Cift kapakli dolabin tam ortasina denk gelen devasa kolonun yarattigi saskinlik da ayrica gormeye deger.
Otelin konumu çok iyi oda güzel ama daha temiz olabilirdi yemekler güzel Herşey için teşekkürler
Verilen hizmetten cok memnun kaldık. Otelin konumu gerçekten çok iyi. Tüm aktivitelere yürüme mesafesinde. Otelin kahvaltısı açık büfe, çeşit bol ve yeterince doyurucu. Otel personeli çok ilgili. Odalar yeni renove edilmiş. Biz suit odada ailece 4 kişi rahat konakladık. Bir daha gelirsem yine tercih edebilirim.
personelin ilgi ve yardımları çok iyiydi, herşe için teşekkür ederiz, en ufak talebimizi hemen hallettiler.
Otel genel olarak temiz değildi, Özellikle banyo ve tuvalet kısmı çok kötü, fıskiye neredeyse çalışmıyordu, yorumlara bakarak konakladık ama en kötü konaklamalarımızdan birisi oldu. Yatakta sabit durdukça normal ama sağa sola döndükçe her yerden ses geliyor. Yastıkla inanılmaz derecede sert ve yüksek, Otel'in eski oluşu da ayrı bir durum zaten. Bölge olarak iyiydi ve ilk karşılanmamız sıcaktır. Onun haricinde olumlu yanını göremedik.